måndag 13 april 2009

Då var Påasken nästan över för denna gång då! nu ska vi se vad vi har gjort...
Fredagen var det fint väder, jag och William var i Hova en liten sväng och Ebba lekte med Josefine Freij. Ola ålte och spela golf. på kvällen så åkte vi till Bosse och Birgitta och åt middag tilsammans med Ylva som var hemma från köln över påsk. Lördag kan man säga bestod av grejande steka köttbullar och göra jansson och en potatisgratäng tillsammans med Ylva. Sen på kvällen kom även Johan och Helen Linnea och Vilma. var en trevlig kväll!
Igår så var vi först hos mina föräldrar, där vi fick mat. Mums! Vi upptäckte att William är hysteriskt rädd för traktorn och gräsklipparen Brummar förmodligen förmycket! Sen på kvällen åkte vi hem till Bosse och Birgitta, Ylva igen för de hade pelle och dag på besök! Alltid kul att träffa dem!
Idag har vi inte gjort mycket Ebba är hos Julia Enoxon och leker Ola är och spelar golf. Jag och William har faktiskt inte gjort så mycket idag får lixom inte tummen ur att sätta igång med något.... Men kanske att jag måste ta tag i det... man får ju sådant samvetskval när man är hemma och inte gör något.
Imorgon ska vi på begravning igen, Solveig Olas farmor har gått bort och imorgon ska hon begravas.

Inga kommentarer: